Veilig Winkelen

Wij als organisatie vinden het belangrijk dat u zorgeloos en veilig gebruik kunt maken van onze website en dragen hier graag aan bij. Onze contactgegevens en bedrijfsgegevens staan op de website en wij beantwoorden alle vragen uiterlijk binnen twee werkdagen na ontvangst per mail.

Bestellingen via de website

De website van procarlab.nl is uitgerust met een SSL verbinding en wij maken gebruik van een payment provider genaamd Mollie.
SSL betekend dat de gegevens versleuteld worden uitgewisseld met de server, dit is te herkennen aan de groene slotje en de https verbinding boven in de internet balk. Alle betaaltransactie worden via een https verbinding verwerk doormiddel van een SHA-256 en 2048 bit codering.

Betaalmethoden

Wij bieden de mogelijkheid om met iDeal en Paypal te betalen via een beveiligde verbinden met uw bank. Enkel bedrijven die geregistreerd staan en geen financiële aantekeningen hebben kunnen deze betaal methode’s aanbieden.  Wij slaan geen financiële informatie op onze servers en doen aan beveiliging van online transacties en gevoelige informatie.